SCARLET

FRAKSİYONEL ALTIN İĞNELİ RADYOFREKANS

Scarlet

Fraksiyonel radyofrekans (Scarlet) ne için kullanılır?

Cilt gençleştime, sarkma, kırışıklık, sivilce ve yara izi ( hafif çöküklük-çukurlar) , keloid (kabarık deri), genişlemiş gözenek, cilt lekeleri, yüz kılcal damarları ve saç dökülme problemlerinde kullanılan radyofrekans teknolojisidir.

Fraksiyonel radyofrekans (Scarlet) nasıl etki eder?

Fraksiyonel Mikroiğneler ciltte küçük delikler açar, cildin bunları onarması ile tekrar yenilenme süreci başlar , cildin üst tabakasındaki hücre gelişim faktörleri harekete geçer. Lifting, ton farklılıkları ve lekelerde azalma sağlar. Aynı anda deri altına 60 dereceye kadar verilen radyofrekans ısısı kollajen liflerini uyarır. Kollajen uyarımı ciltte toparlanma, sıkılaşma ve zamanla antiaging etki -gençleştirme sağlar.

Derinin tüm katmanlarına altın mikroiğnelerle tek seferde inebilen radyofrekans teknolojisi cildin yaşlanma etkilerini geri çevirmeye yardımcıdır.

Fraksiyonel radyofrekans (Scarlet) başka hangi yöntemler ile bir arada uygulanır?

  • Ciltte açılan küçük delikler sayesinde işlem anında diğer mezoterapi ürünleri ve bakım kremleri, serumları, PRP ile birlikte yapılabilir.
  • Bu yöntemler Scarlet etkinliğini arttırır.

Fraksiyonel radyofrekans (Scarlet) sonuçları ne zaman görülür?

Uygulamadan hemen sonra yenilenmiş ve sıkılaşmış bir cilt ortaya çıkar, en belirgin etkiler üçüncü haftada görülmeye başlar. Kollajen lifleri üzerindeki etkisi altıncı aya kadar devam eder.

Fraksiyonel radyofrekans (Scarlet) uygulamaları hangi aralıkta yapılır?

1 ay aralarla uygulanan 3-5 seans sonrası, cilt gençleştirme de yılda 1 tekrar uygulamaları yapılır.

Fraksiyonel radyofrekans (Scarlet) uygulamasını avantajları nedir?

Fraksiyonel radyofrekans (Scarlet) , tüm yaş gruplarına uygulanabilir. Uygulama süresi ve iyileşme süresi kısadır. İşlem sonrası morarma ve kanama gibi etkiler olmaz.

Fraksiyonel radyofrekans yöntemi lazer ve diğer uygulamalardan farklı olarak yaz aylarında da güvenle uygulanabilir, lekelenme riski yoktur. Ayrıca işlem sonrası hiçbir özel bakım gerektirmez. Bu yöntemin bilinen önemli bir yan etkisi yoktur.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp