Gençlik Aşısı

gençlik_aşısı_hyaluronik_fiyat

Sonsuz gençlik ve güzellik kaynağı henüz bulunamasa da zamana, sigara, güneş ve stres gibi kötü çevresel koşullara karşı daha canlı, daha ışıltılı bir cilt için güçlü bir silahımız var artık. Gençlik aşısı olarak adlandırılan bu uygulama; cilt nemini arttıran ve çizgilenmeleri azalltan Hyaluronik Asit ve cildi Sonsuz gençlik ve güzellik kaynağı henüz bulunamasa da zamana ve sigara, güneş, stres gibi kötü çevresel koşullara karşı daha canlı, daha ışıltılı bir cilt için güçlü bir silahımız var artık. Gençlik aşısı olarak adlandırılan bu uygulama; cilt nemini arttıran ve çizgilenmeleri azalltan Hyaluronik Asit ve cildin yapıtaşları olan aminoasit, vitamin ve mineral kombinasyonlarını içerir. Sadece bir seansta bile farkedeceğiniz daha ışıltılı ve taze bir görünüm için Gençlik Aşınızı yaptırmanızı öneririz

Sade ve duru güzellik; Gençlik Aşısı nedir, ne değildir?

Bu hafta sade güzellikten bahsedelim istedik. Gün içinde çok sık duyduğumuz bir talep;''Sizi siz olmaktan çıkarmayan ama biraz ışıldatan, ufak tefek kusurları düzelten, ince çizgileri dolduran, lekelerin tonunu açan ama bunu yaparken de mimik kaybı ve yüzde şiş bir görüntüye yol açmayan bir yöntem var mı?''

Evvet var! Hyaluronik asit aşısı nam-ı diğer gençlik aşısı.

Neden bazı ciltler daha canlı, ışıltılı, dolgun da bazıları daha soluk, mat? Bazı orta yaş ciltler kendinden genç olanlardan daha iyi görünüyor?

Tüm bu soruların yanıtı Hyaluronik asit. En çok bebekken sahip olduğumuz, derinin kollajen ve elastin lifleri arasındaki boşluğu dolduran jel kıvamında bir destek maddesidir Hyaluronik asit. Eklem aralıklarında da bolca bulunur (bu yüzde bebek ve çocuklar çok daha esnek). Bu madde deriyi besleyen kılcal damarlar ile deri hücreleri arasındaki besin maddesi alışverişini düzenler, bol miktarda su tutarak deriyi nemlendirir.

Yirmili yaşların sonuna doğru azalmaya başlaması ile de ilk çizgiler başlar.

Bu aşamada ''Gençlik Aşısı'' devreye giriyor.

Ciltteki Hyaluronik asit miktarını arttırmak, zamanla yüksek miktarda kalmasını sağlamak gençlik aşısının temel amacıdır. Cilt canlanır, yeniden yapılandırılır, doğal şekilde nemlenir, kollajen ve elastin aktivitesi artar, serbest radikallerin etkileri azaltılır. Hyaluronik asit, %100 saf olarak üretilerek antiaging amaçlı cilt gençleştirmede de kullanılmakta.

Peki, herkese aynı miktarda ve sıklıkta mı yapılır bu gençlik aşısı?

Hyaluronik asit miktarı ve uygulama sıklığı her cilde özeldir. 2-4 hafta aralar ile 2-3 seans uygulama ortalama bir sayı olarak verilebilir ancak dermatoloji uzmanınız cildine en uygun ürün ve uygulama sıklığını belirler.

Sigara ve alkol kullanıyorum, solaryuma sık giriyorum, çok güneşleniyorum diye soranlara:

Cildinizi yormak, yaşlandırmak için gösterdiğiniz bu çabayı Gençlik Aşısı bir nebze olsun geri çevirecektir. Olumsuz koşulları, dış ortam hasarlarını tamponlanma özelliği sayesinde cildiniz sağlıklı bir nefes alabilecek. Özetle Gençlik aşısı uygulama sonucunda;

  • Cildin kalitesinin artar
  • Yüzeysel kırışıklıkların azalır
  • Yeni kırışıklık oluşum hızının yavaşlar
  • Cilt lekelerinin azalır

Sigara, kötü beslenme, uygunsuzluk ve stres gibi olumsuz yaşam koşullarıyla oluşan solgun ve yıpranmış cildin yenilenir

Yağ-nem dengesi sağlanan hastalarda akne ve akne izlerinin oluşumu azalır ve.

Gençlik aşısı iğne ile yapılıyor, iğne ve fiyatı canımı acıtır mı? Diyenlere de;

Öncesinde ansetezik krem ve gerekirse buz maske ile canınızın yanmasını çok azaltabiliyoruz. Gönül rahatlığı ile de diyoruz ki fiyat- etki oranı bakımından en sevilen uygulamadır gençlik aşısı. Asla pişmen etmez.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp