Saç Mezoterapisi Ve PRP

Sağlıklı, pırıl pırıl, gür ve hızlı uzayan saçlar herkesin hayalidir. Saç dökülmesi, saç yoğunluğunda azalma ve matlaşma kendinizi özgüvensiz hissetmenize neden olmasın.

Saç Mezotrepisi ve PRP

Yeni nesil PRP ve mezoterapiler saçınıza özlediğimiz yoğunluğu kazandırıyor. PRP (Platelet Rich Plasma) Platelet yani trombosit yönünden zenginleştirilmiş plazma uygulaması adı verilen tedavi yöntemidir. Bu uygulamada kişiden alınan az miktardaki kandan elde edilen PRP 'nin yine aynı kişiye enjeksiyon yoluyla geri verilmesidir. Plateletler içerdikleri büyüme faktörleri ile saç dökülmesini durdurabilir ve yeni saç köklerinin oluşmasını sağlayabilir. Son derece ağrısız olan çok ince uçlu iğneler tarafından saç dökülmesi olan bölgeye PRP maddesi uygulanır. Kullanılan plateletler hastanın kendisinden alındığı için son derece sağlıklı ve güvenilir bir yöntemdir. Böylece diğer tedavilerden farklı olarak daha doğal bir yöntem ile daha etkili ve daha uzun süreli sonuçlar elde edilir. Tedavi ortalama 4 hafta ile en az 3 seans şeklinde uygulanır. Uygulama mutlaka uzman hekimler tarafından steril olarak yapılmalıdır.

Mezoterapide yeni saç köklerinin oluşması için yardımcı olan vitamin ve mineraller mezoterapi tabancası denilen cihazlar ile dökülmenin olduğu saçlı deri bölgesine enjekte edilir. Tedavi 2-4 hafta ara ile dökülmenin seyrine göre 1 - 3 ay boyunca uygulanır . Saç mezoterapisi saç dökülmesini durdururken var olan saçın kalitesini artırır ve yeni saç çıkışlarını aktif hale getirir.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp