4D Lazerlift

Ameliyatsız Lazerlift Yüz Germe Nedir?

Ameliyatsız Lazerlift Yüz Germe 4D Lazerlift - Smooth lift olarak tanımlanan bu sistemde 4 lazer modu ve 2 dalga boyu lazer ile cildi soymadan cilt üzeri ve ağız iç mukozasına Smooth sistem lazer uygulaması yapılır.

fikriye betul alyader

4D Lazerlift Nasıl Uygulanır?

Özel patentli bir lazer teknolojisi sayesinde cildi soymadan cilt üzeri ve ağız iç mukozasına Smooth sistem lazer uygulaması yapılır. Cilt ve cilt altı dokuların lazer sistemleri ile soyulmadan ısıtılması yöntemi sayesinde daha gergin, canlı ve daha genç bir görünüm elde edilir.

4D lazer uygulaması fraksiyonel lazerle; yüz ve boyun kırışıklıkları, gıdı sarkması, cilt kalitesinin arttırılmasını ve cilt gençleştirme işleminin sağlandığı 4 adımlı bir lazer sistemidir. Etkiyi oluşturmak için hem cilt üzerinden hem de ağzı içi mukozasından uygulama yapılarak bu bölgedeki sarkma ve gevşemeler toparlanır. Son derece güvenli ve konforlu bir işlem olup her mevsim uygulanabilir.

Ameliyatsız Lazerlift Yüz Germe 4D Lazerlift - Smooth lift olarak tanımlanan bu sistemde 4 lazer modu ve 2 dalga boyu lazer ile cildi soymadan cilt üzeri ve ağız iç mukozasına Smooth sistem lazer uygulaması yapılır. Cilt ve cilt altı dokuların lazer sistemleri ile soyulmadan ısıtılması yöntemi sayesinde daha gergin, canlı ve daha genç bir görünüm elde edilir. Deri yüzeyi soğutularak deri altı 50-60 derece ısıtıldığında kollajen bantları kısalırır ve kollajenler kısaldığı için de cilt gerilir. Daha sonra ciltte kısalan kollajen alanında tekrar yeniden kollajen üretimi başlar. Böylece uygulama alanında cilt ve cilt altında yenilenme gerçekleşmiş olur. Lazerlift PRP, somonDNA, hyaluronik asit aşı, mezoliftle birlikte uygulandığında ameliyatsız yüz germe işlemi etkinliği 2 katına çıkar. Tüm yüz, boyun göz kapaklarında da lifting etkisi gözlenir. Bu yöntem ağız içi ve dudak iç yüzeyine de uygulanabildiği için dudak üzeri kırışıklıklarında azalma ve dudakta daha dolgun bir görünüm sağlamaktadır. Lazerlift sonrası iş ve sosyal yaşama dönülebilir. Ortalama 1 ay ara ile 3 seans uygulanmalıdır. Etkisi 1-1,5 sene devam eder.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp