FORMA RADYOFREKANS SİSTEM

ALYADER SOSYAL MEDYA 1AMELİYATSIZ YÜZ GERME VE CİLT GENÇLEŞTİRMEDE YENİ BİR BOYUT : İNMODE FORMA RADYOFREKANS SİSTEM

Cildimizde yeni bir ışıltı ve gençleşme sağlamak için FORMA radyofrekans tedavisi ile mümkün…. Anestezi gerektirmeyen, ağrısız bir işlem olup ciltte kızarıklık görülmez. Bu sistem iğnesiz elektrotlardan cildin alt katmanlarına güvenli bir şekilde RF enerjisi göndererek cildi sıkılaştırmak için yeni kollajen ve elastin üretimini harekete geçirir. Bu sayede yüz ovalinde sıkılaşma , çizgilerde azalma ve deride gerginlik ilk uygulamada bile farkedilir.

Deri altı ısısını sürekli ölçen denetim sistemi sayesinde yanaklar, boyun ve gıdı bölgesinin yanı sıra daha ince, daha hassas göz kapağı çevresi ve alın bölgelerinde bile rahatsızlık vermeyecek şekilde konforlu bir uygulama yapılabilir.

Forma RF’in dokulardaki kollajen liflerle etkileşime girmesiyle anında pürüzsüzleştirici ve sıkılaştırıcı etki elde edilir. Aynı zamanda, kırışıkları azaltıcı özelliğiyle termal olarak da doğal kollajen üretimini harekete geçirir. Kısa dönemde gözlenen etki; anında sıklık artışı , uzun dönemde ise; yeni ve düzgün kollajenler meydana getirerek deri kalitesini arttırır, cildi yeniler. Bir hafta ara ile yapılan 6 seanslık bir uygulama etkin bir sonuç için yeterli olur.

Forma RF ile özel bir programda 45 dakikalık tek seanslık “SİNDRELLA “ bakımı ise özel günlerin öncesinde veya yorgun ciltlerin canlandırılmasında mucizevi bir etki gösterir.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp