PRP

PRP

PRP Mucizedir

Bize bir tüp kan verin size kendi büyüme hücrelerinizle mucize verelim.

Bir uygulama olsun ki 45 dakikada hem kırışıklık düzeltsin, hem leke açsın, hem saç çıkarsın, hem cilde ışıltı versin, hem sivilce ve yara izlerini düzeltsin hem de hiç bir yan etkisi olmasın.

İğne ile mi yapılıyor, canım acır mı, sonra kızarır, şişer mi? diyenlere;

Alınan 1 tüp kandan ayrıştırılan bu çok zengin büyüme faktörlü serum bir çok yöntemle uygulanabilir. Biz hastalarımızın canı yanmasın diye manuel enjeksiyon yerine basınçla çalışan bir mezoterapi tabancasını tercih ediyoruz.

Ayrıca cildin iz, leke ve karışıklık tedavisi ihtiyacına göre çoğunlukla Scarlet altın frekans, Baby Face, Fraksiyonel lazer veya dermapen ile kombinasyon tedavileri iğnesiz Mask uygulamalar yapıyoruz. Özellikle Scarlet Altın frekans ve Baby Face Thulium lazer ile deri altında uygulama yapmak istediğimiz tabakaya cihazların açtığı kanallar sayesinde ekstra iğne kullanmadan PRP serumu kolayca nüfuz ediyor.

Saç ve yüz uygulamaları için losyon ve krem şeklinde lokal anestezi ürünleri ağrı hissini gerçekten engelliyor.


Saç PRP uygulaması sonrası kızarıklık, ödem hiç görülmez. Yüz, dekolte, boyun ve el uygulamalarında ise bir fondötenle veya renkli güneş koruyucu ile kapatılabilecek hafif bir kızarıklık olur sadece.
Neden bazıları çok memnun ?iken bazıları ben bir şey anlamadım ? diyor?

PRP her hastaya uygun bir tedavi yöntemi değildir. Çok derin kırışıklıklar, yüz ve gıdı sarkmaları PRP uygulaması ile kaybolmaz. Hastalarımız ince çizgilerde düzelme, gözeneklerinde küçülme, lekelerinde azalma ve deri kalitesinde artışı hemen fark ederler. Hafif bir lifting etkisi ise daha geç başlar ve 6 aya dek sürer.

Saç PRP uygulamasında 1. Ayda saç dökülmesinde azalma farkedilir. Saç kalitesi ve parlaklığı artar. Yeni saç çıkışları ve saç yoğunluğunda artışı ise 3. aydan sonra gözlemleriz. Şunu da belirtmekte yarar var PRP ile tam dökülen saçsız alandan saç çıkması mümkün değildir.
Bazı otoimmün tiroid ve romatizma hastaları, çoklu ilaç ve kan sulandırıcı kullanan kişiler ve kanser hastalarına uygulama yapılmıyor.
Başarılı bir PRP için olmazsa olmazlar;

  1. Uzman hekim
  2. Steril ortam
  3. Kaliteli ve sertifikalı PRP tüpü
  4. Hasta ihtiyacına uygun cihaz ve yöntem seçimi.

Bu dört maddeyi sağladığımızda şahane sonuçlar bizimle

Peki nerede ve kaç seans yaptıralım?


PRP Dermatoloji ve Plastik cerrahi uzmanı hekimler tarafından steril klinik ve hastanelerde uygulanır.
PRP tüpleri kan içindeki trombositten zengin plazma ve büyüme hücrelerini toplayan özel tüplerdir. Ön hazırlık sadece uygulama alanına lokal anestezik krem veya losyon sürmekten ibarettir. Sonrasında birkaç saat süren hafif bir kızarıklık oluşur. Sosyal hayatınızdan kısıtlamaz vee her mevsim güvenle uygulanabilir. 2-4 hafta ara ile 3-6 seanslık uygulamalar idealdir. Saç ve antiaging uygulamalarda yılda 1 kez tekrar etkinin devamı için uygun olur. İz tedavilerinde ise elde edilen sonuç kalıcıdır ?, tekrarı gerekmez.
PRP fiyatı nedir , pahalı bir uygulama mı diyenlere;
Sizin kaliteli büyüme hücresi içeren zengin plazmanızı elde edip uygulamak çoook mineralli, vitaminli, yosun vs bitkisel özlü kremlerden daha uygun bütçeli ve çoook daha etkilidir.
Keyifli günler dileriz.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp