FOTONA SP DYNAMIS

MULTI UYGULAMALARDA YENİ JENERASYON

Fotona SP DYNAMIS, her yönüyle, bütün estetik ve anti-aging uygulamaları sağlamak üzere tasarlanmış dual bir laser sistemidir. Fotona SP laserleri Er:YAG ve Nd:YAG dalga boylarını bir araya getirerek, estetik, cerrahi ve jinekoloji alanında çok geniş tedaviler sağlamaktadır. Nd:YAG dalga boyu cildin derinlemesine katmanlarına ulaşmakta etkiliyken, Er:YAG 2940 dalga boyu yüzeysel kusurları siler, görsel olarak çekici, uzun süre kalıcı sonuçlar yaratır. Fotona tek sistemde Er:YAG, Nd:YAG laserlerine olarak, lipoliz ve birçok cerrahi prosedür için QCW Nd:YAG modunu birleştirir.

Estetik Tedavilerde En Yüksek Performans

Yüksek performans ve tamamen ayarlanabilir tedavi parametreleri sayesinde, SP Dynamis’in Er:YAG laseri cilt yenilemede gücü ile 3. jenerasyondur. Hassas, mikron bazında katman katman ablasyon kontrolü, yüzeyselden derine, non-ablatiften tamamen ablatife peeling (soyma) fonksiyonları tedavilerin her cilt tipine özel ve uygun hale getirilerek mükemmel sonuçlar vermesini sağlamıştır. Modern tarayıcılar ve fraksiyonel seçenekleri, SP Dynamis’i on parmağında on marifet bir cihaz haline getirmiştir. Patentleri Fotona’ya ait, yüksek çözünürlüklü fraksiyonel tedaviler için TURBO Teknolojisi ve yüksek hızlı minimal ablatif koagülasyon yöntemleri SMOOTH Mod Teknolojisi , VSP (Variable Square Pulse) Teknolojisi Er:YAG laser teknolojisinde en üst teknolojilerdir.

Fotona’nın Nd:YAG laseri laser epilasyon, cilt rejuvenasyonu, akne tedavileri, vasküler tedaviler ve daha fazlası için altın standart olarak kabul edilmiştir. Non-Ablatif estetik laser tedavileri, modern medikal estetik uygulamalarında önemli bir gelir kaynağı olmaya devam edecektir. SP Dynamis Nd:YAG laseri S-11 tarayıcısı ile uyumludur ve ‘top-hat’ dağılımı sağlayan handpiece’leri ile geniş tedavi bölgeleri için de güvenilirlik ve verimliliğini ispatlamıştır. Yeni devrim niteliğinde ultra uzun pulse Fotona PIANO modu, Nd:YAG ısıtmada

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp