Lazer Karbon Peelling

KARBON LAZER PEELİNG

Bu karbon solüsyonu cilt ve gözenek içine girdiği için lazerin etkisini artırmakta, lazer ile karbon deriden kaldırılır iken bir miktarda peeling yapmaktadır. Aynı zamanda işlem sırasında ısı ile kollogen sentezi artmakta, gözeneklerde küçülme ve antiaging etki oluşmaktadır. Q-switched Nd-YAG lazer ve karbonun birlikte etkisi ile ton farklılıkları ve lekelerde azalma olmaktadır.

Karbon peeling işlemi, gözenek genişliği, yüzde yağlanma problemi, lekeleri ve ton farklılıkları olan ve ayrıca gençleşme isteyen hastalara uygulanabilir.

Karbon solüsyonu 15 dk ciltte bekletildikten sonra işleme başlanır. 10 dk işlem sonrası ciltte çok hafif pembelik dışında bir yan etki oluşmaz, kişi günlük yaşantısına devam edebilir.

4-6 seans 2 hafta aralıklar ile uygulanır. İlk seans sonrası bile hemen farkedilen aydınlanma başlar, dermatolog hekiminiz işlemin etkisini artırmak için sizin cildinize özel kremler ile tedavinizi tamamlar. Yoğun leke problemi olan hastalarda 10 seansa kadar çıkılabilir. Özellikle iğnesiz ve yan etkisi olmayan işlem isteyen kişiler için çok uygun bir tedavi seçeneğidir. İşlem sonrası deride soyulma olmaz, yan etki oluşmaz, sadece güneş koruyucu krem kullanımı önerilir. Karbon lazer peeling yaz dönemlerinde bile uygulanabilen bir uygulamadır, güvenlidir. Sadece işlem sonrası sıcak uygulamalar ve sıcak banyo önerilmez. Leke ve antiaging tedavi etkileri 3. ayda görülmeye başlanır. İhtiyaç olursa yıllık hatırlatma seansları yapılabilir.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp